• Aalborg Dentallaboratorium
  • Aalborg Dentallaboratorium

REPARATIONER OG UDVIDELSER

Hvis uheldet er ude og din protese er revnet, knækket i to dele eller har tabt en tand, skal du kontakte os hurtigst muligt. De fleste reparationer kan klares samme dag og du er velkommen til evt. at vente i vores venteværelse imens. Ring blot i forvejen på 98 12 53 88 og vi vil gøre alt for at hjælpe med det samme.

Hvis din tandprotese går i stykker, er det vigtigt, at du aldrig selv prøver at lime på protesen. I værste fald kan den efterfølgende ikke sættes korrekt sammen ingen og dermed ikke repareres.

Delproteser kan udvides med flere tænder, såfremt behovet opstår. Så har man en delprotese, og efterfølgende mister flere tænder, kan vi bygge en eller flere tænder på den eksisterende protese. Dermed undgår man at skulle fremstille en helt ny protese, blot fordi man mister en tand mere.

Det er muligt at udvide delproteser, som er fremstillet som akrylproteser eller stålproteser (unitor).

Efter den dårlige tand er trukket ud, kan der tages et aftryk til udvidelsen af protesen. 2-3 timer efter vil protese-udvidelsen typisk være klar, og protesen kan dermed sættes ind kort tid efter tanden er blevet trukket ud.