Behandlinger

Det er vigtigt at alle patienter hos Aalborg Klinisk Tandteknik får den helt rigtigt tandprotese i første omgang. Protesen skal gerne blive en uundværlig del af din hverdag, passe til dine ønsker og ikke mindst sidde helt perfekt fra starten. Der findes mange forskellige typer af proteser til ethvert formål og behov og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rette til netop dig.


Helproteser

Helproteser

Hvis du har mistet alle dine naturlige tænder, kan de erstattes af en helprotese. Helprotesen erstatter de mistede tænder, støtter kinden, kæbeled og læber samt sikrer din tyggeevne og bevarer dit naturlige udseende.

Læs mere

Delproteser

Delproteser

Mangler du en eller flere naturlige tænder, er det vigtigt at få dem erstattet af en delprotese. Delprotesen støtter de naturlige tænder, erstatter de manglende og sikrer fuld tyggefunktion.

Læs mere

Omstillinger og justeringer

Omstillinger og justeringer

En gumme er en levende organisme, og den forandrer sig hele livet. Gummen kan svinde, blive lavere eller mindre. Da protesen ikke ændrer sig, kan der komme “luft” under protesen og denne bliver løs. Det er derfor vigtigt med justeringer.

Læs mere

Reparationer og udvidelser

Reparationer og udvidelser

Har du haft et uheld med din protese og der opstår revner, protesen knækker eller en tand falder af, kan det ofte repareres. Det er også muligt at udvide din delprotese, såfremt du mister en eller flere af dine naturlige tænder.

Læs mere

Tandudtrækningsprotese

Tandudtrækningsprotese

En immediatprotese indsættes umiddelbart efter tandudtrækningen og har flere fordele. Du skal ikke gå uden tænder, du bevarer dit udseende, og protesen er med til at skåne knoglen i ophelingsperioden.

Læs mere

Implantatprotese

Implantatprotese

Hvis du ønsker en protese, som sidder helt fast, kan en implantatprotese være løsningen. En implantatprotese giver tryghed i hverdagen eftersom du kan tale og spise uden at være nervøs for, at protesen løsner sig.

Læs mere

Teaterproteser

Teaterproteser

I teaterverdenen skal man ofte bruge rekvisitter i form at anderledes og særprægede tænder. Vi laver derfor også proteser til dette formål. Kontakt os for at høre mere.
Øvrig tandteknik

Øvrig tandteknik

Vi tilbyder også andre former for tandteknik - herunder bideskinner, tandbeskytter og snorkeskinner. Klik for at læse mere eller kontakt os for at høre nærmere.

Læs mere